El Comú d’Escaldes-Engordany ha convocat un concurs públic per adjudicar la conceptualització de l’avinguda Carlemany i la part alta de la parròquia d’Escaldes-Engordany com un espai comercial de referència. El concurs, que s’emmarca dins del projecte de l’avinguda Carlemany per a vianants i del pla de dinamització de la zona comercial, té com a objectius establir el concepte d’embelliment, de senyalització, d’unificació de criteris i de definició d’un estil de comunicació de l’eix per a vianants i la part alta.

La imatge comercial es concep com una eina molt important de suport al teixit empresarial ubicat en aquesta zona, esdevenint un element més per la millora i el desenvolupament competitiu de l’activitat comercial, hotelera i de restauració.

Les persones o empreses interessades s’han d’adreçar al despatx de Secretaria General del Comú per retirar el plec de bases i/o obtenir qualsevol informació complementària que vulguin requerir. El termini de presentació d’ofertes finalitzarà el proper dia 19 d’abril de 2013, divendres, a les 15:00 hores.

Una vegada finalitzat el termini de presentació de les ofertes, la mesa de contractació demanarà als col•lectius implicats en el projecte la seva opinió per tal d’elaborar la proposta motivada. El concurs públic també preveu premis per al projecte guanyador, el segon i el tercer treball més valorat.

 

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada