radio-andorraEl Govern ha donat llum verd a la convocatòria d’un concurs de selecció d’un professional de l’arquitectura que encapçali un equip pluridisciplinari per la redacció del projecte i direcció de la producció i de les obres de conservació, rehabilitació i interpretació de Ràdio Andorra, a Encamp.

L’objectiu essencial del projecte és la salvaguarda de l’edifici històric, del seu entorn i de les col·leccions que alberga (instal·lacions radiofòniques i béns mobles). A més, el projecte també vol donar a conèixer i interpretar la història de la ràdio i de ràdio Andorra en el seu context nacional i internacional.

Els projectes s’hauran de concebre de manera integral i les propostes s’hauran d’ajustar al document ‘Exigències patrimonials i programa de necessitats’ que va elaborar el departament de Patrimoni Cultural.

El concurs d’idees està obert a equips de professionals encapçalats per un arquitecte autoritzat a Andorra, el qual constitueixi i dirigeixi un equip que compti obligatòriament amb, com a mínim, un museòleg, un museògraf o escenògraf, i un economista.

El guanyador del concurs serà, en el cas que el govern acordi l’adjudicació dels treballs, el beneficiari dels honoraris per la redacció del projecte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada