poliesportiuEl Govern ha aprovat aquest dimecres la convocatòria d’un concurs públic de selecció d’un professional de l’arquitectura per la redacció del projecte i direcció de les obres de reforma del Poliesportiu d’Andorra.

Aquest concurs ha estat obert per la via d’urgència, atesa la intenció del Bàsquet Club Andorra de participar la propera temporada a la lliga ACB i considerant que el termini de 10 dies hàbils per elaborar la proposta econòmica és àmpliament suficient.

A més, considerant la proximitat de la data en què s’hauria de disposar de la instal·lació reformada, el Govern preveu la publicació d’un Butlletí extraordinari aquest mateix dijous. El concurs permetrà la presentació d’ofertes fins el 20 de juny.

El Concurs està obert als professionals de l’arquitetura amb capacitat per efectuar treballs d’aquesta naturalesa a Andorra. El projecte ha de recollir els treballs necessaris per tal que el Poliesportiu d’Andorra pugui acollir partits de bàsquet de la lliga ACB, amb un cost màxim de les obres d‘uns 800.000 euros.

D’altra banda, el Govern ha aprovat un concurs, igualment per la via d’urgència i amb previsió d’un Butlletí extraordinari, per tal de procedir als treballs de retirada dels mòduls prefabricats destinats a oficines esportives. Aquests treballs hauran de servir per tal de poder alliberar unes zones que s’empraran per a les futures graderies. El projecte ha estat redactat per l’àrea d’Edificació Pública del ministeri d’Economia i permet igualment la presentació d’ofertes fins el 20 de juny.

Foto: Ivan Vilares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada