Des de la seva creació, el Centre Associat de La Seu d’Urgell té per objectiu apropar la formació universitària a la gent dels Pirineus i, a banda de les formacions reglades, promou regularment diversos cursos inclosos en el programa Uned-Sènior.

La Uned-Sènior és un programa formatiu que inclou temes d’actualitat i estratègies de desenvolupament personal. Aquesta formació té múltiples objectius: oferir una formació en temàtiques que puguin ser d’interès; proporcionar coneixements, aprenentatges i estratègies per al desenvolupament integral i de l’autonomia de la persona; afavorir la comunicació mitjançant les relacions interpersonals i facilitar tots aquells coneixements necessaris per a un millor coneixement de l’entorn cultural.

Per ampliar la seva oferta formativa, el centre organitza un concurs obert a totes aquelles persones amb titulació universitària que estiguin interessades en participar en el programa Uned-Sènior i, si són seleccionades, puguin impartir un curs a la nostra universitat.

Les persones interessades poden consultar les bases del concurs sigui personalment al nostre Centre Associat o sigui mitjançant la nostra pàgina web. El termini de presentació de projectes romandrà obert fins el 18 de desembre de 2015.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada