Concurs per al disseny de la imatge gràfica de la Gimkna’t a 7 bandes adreçat als joves

massanaEls departaments de Joventut dels set comuns i del Govern d’Andorra estant organitzant per quart any consecutiu la Gimkna’t a 7 bandes, que tindrà lloc el 4 d’octubre per totes les parròquies del país. Aquest any la parròquia amfitriona serà la Massana, amb la temàtica “Viatjant en el temps”.

El cartell que il·lustrarà l’activitat s’escollirà a través d’un concurs. “Convidem als joves a implicar-se amb l’esdeveniment des del primer moment, participant en aquest concurs per triar la imatge de la GimKna’t”, explica la consellera d’Educació, Joventut i Esports, Natàlia Cusnir, que afegeix que “és important que els joves s’impliquin en la promoció de l’esdeveniment”.

Per participar al concurs cal tenir entre 16 i 35 anys, presentar el treball en qualsevol tècnica de dibuix o disseny gràfic i lliurar-lo, com a data límit, el divendres 30 de maig, abans de les 17 hores als diferents espais i punts d’informació juvenils d’Andorra (veure annex).

En el procés d’avaluació es tindran en compte els criteris següents: identificatiu amb la temàtica de la gimcana; originalitat, modernitat del disseny i impacte visual; transmissió del concepte “viatjant en el temps” i aplicabilitat del disseny.

El jurat està compost per Natàlia Cusnir, Consellera d’Educació, Joventut i Esports del Comú de la Massana; Iolanda Pérez, tècnica de Joventut del Comú de la Massana; Ruth Novell, informadora i dinamitzadora del Servei de Joventut del Comú d’Andorra la Vella; Marcos Rodríguez, informador juvenil del Comú d’Encamp i Bru Noya, tècnic de Joventut del Comú de Sant Julià de Lòria.

El guanyador rebrà un premi de 250 euros en metàl·lic i el veredicte es farà públic el 3 de juny.