Concurs juvenil de vídeos de la Massana i Ordino per promocionar les colònies d’estiu

Al mes de juliol, els joves de 12 a 16 anys tenen l’opció d’apuntar-se a les “Colònies Joves”, que es faran a Llafranc, a la Costa Brava. I els comuns d’Ordino i la Massana els proposen un concurs perquè siguin ells mateixos els encarregats de promocionar aquesta divertida activitat.

Es tracta d’un concurs de vídeos publicitaris en què el tema ha de ser les colònies a la platja. L’espot publicitari ha d’estar enregistrat amb telèfon mòbil encara que després es pot editar amb altres eines. La durada ha d’estar compresa entre els trenta segons i un minut.

“Volem que els joves s’impliquin i que col•laborin en la promoció de les colònies, perquè així tindran més ganes de participar-hi”, ha explicat la consellera d’Educació, Joventut i Esports de la Massana, Natàlia Cusnir. La seva homòloga ordinenca, Gemma Riba, ha afegit que “també serà una manera de posar a provar la creativitat dels joves”. L’única condició és que en cas d’haver-hi diàlegs o veu en off la llengua sigui el català.

Els concursants es poden presentar a nivell individual o per parelles. El guanyador o guanyadors tindran la inscripció gratuïta a les colònies joves, que tindran una durada d’una setmana.

La convocatòria s’obre avui mateix i tots els interessats poden fer les consultes que necessitin a qualsevol dels dos punts joves.

El nom del guanyador o guanyadors es donarà a conèixer el dia 25 de març.

L’espot premiat s’utilitzarà a les xarxes socials i en diferents mitjans per promocionar les colònies joves 2013.

(Foto: Comú de la Massana)

 

TOTES LES NOTÍCIES