Concurs “Fira´t i guanya!” de fotografia via instagram a la Fira de Sant Ermengol

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell i Turisme Seu, mitjançant Formes S.C.P., han organitzat un concurs de fotografia via Instagram en el marc de la Fira de Sant Ermengol que se celebra aquest cap de setmana a la capital alturgellenca.

L’objectiu del concurs és la promoció d’aquest certamen dedicat als formatges artesans del Pirineu. Aquest concurs compta amb la col·laboració i difusió d’igerscatalonia, igerslleida i igersandorra.

Els participants, via Instagram, podran compartir imatges sobre la fira durant aquests dos dies, i la millor fotografia serà premiada amb una nit d’hotel al Parador de la Seu d’Urgell.

La participació en aquest concurs és oberta a tothom i té caràcter gratuït. Aquesta promoció es dirigeix a tots els usuaris d’Instagram majors de 18 anys que visitin la Fira de Sant Ermengol 2013 durant el temps que duri la promoció.

Els participants podran participar des de dissabte 19 d’octubre de 2013 a les 08:00h fins al diumenge 20 d’octubre de 2013 a les 23:59h.

Els participants han de participar mitjançant l’app d’Instagram penjant una foto al seu compte personal etiquetant amb els hashtags #FiraStErmengol i #ParadorStErmengol.

Les imatges han de ser relacionades amb la Fira de Sant Ermengol i pujades durant el cap de setmana. Es descartaran imatges pujades amb anterioritat. Els usuaris han de seguir el perfil de la @FiraStErmengol a Instagram per fer efectiva la seva participació.

Els participants podran compartir tantes fotos com vulguin, ja que no es tindrà en compte la quantitat de les mateixes sinò la qualitat de cada una d’elles individualment. El fet que la foto tingui molts “M’agrada” o comentaris no influenciarà en les possibilitats de guanyar, tampoc el número de seguidors.

Les persones que desitgin participar a la promoció han d’utilitzar un perfil d’usuari de persona física actiu i real a Instagram en el moment de la participació, per facilitar el contacte amb ells en cas que resultin guanyadors. L’organització es reserva el dret de descartar qualsevol participació que no consideri adequada.

En els dies posteriors al moment del tancament del concurs, es realitzarà la sel•lecció de la millor imatge mitjançant un jurat format per treballadors de l’Ajuntament, Turisme la Seu i Formes. El guanyador serà contactat per l’organització per informar-lo del procediment per guadir del premi.

El premi consisteix en una nit en habitació doble al Parador de la Seu d’Urgell en règim d’allotjament i esmorzar. Sempre prèvia petició al propi Parador i segons disponibilitat. Us recordem que el Parador de la Seu d’Urgell tanca per vacances del 6 de gener al 14 de febrer de 2014. Validesa del premi fins al 26/12/14.

Per a més informació www.firasantermengol.cat

La Fira de Sant Ermengol 2013 tindrà un ampli seguiment a les xarxes socials (Facebook, Twitter, Instagram). Els enllaços i les xarxes que es faran servir es troben al lateral del web www.firasantemrengol.cat i, a més a més, tothom pot dir-hi la seva amb el hashtag #firastermegol