El Govern reunit avui en Consell de Ministres ha aprovat licitar un concurs d’idees per a la unificació i harmonització del disseny de la senyalització a les rotondes destinada a anuncis d’esdeveniments.

El concurs és de caràcter nacional i va destinat als professionals del disseny en qualsevol del seu àmbit, residents a Andorra. El concurs està dotat en 25.000 euros que repartits en 3 premis que concedirà un jurat. 

• 1r premi d’un import de 12.000€

• 2n premi d’un import de 9.000€

• 3r premi d’un import de 4.000€

El plec de bases per aquest concurs d’idees posa especial èmfasi en què el disseny dels suports de la senyalització s’ha d’ajustar als criteris de seguretat viària, que sigui resistent i que tingui una bona estabilitat enfront a les inclemències climatològiques.

Degut a la seva situació estratègica, les rotondes s’han convertit en l’emplaçament més recurrent per a ubicar els anuncis d’esdeveniments realitzats fins ara d’una manera provisional i sense vetllar per l’estètica de les mateixes. Amb aquest concurs d’idees es vol evitar aquests fets, així com unificar i harmonitzar el disseny de tots dels suports de senyalització que es posin a les rotondes. La data límit per a  la presentació de les ofertes és el 3 de desembre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada