Concurs de fotografies a la Seu d’aparadors de botigues decorats amb motiu del Nadal

aparadorsEl col·lectiu Igersseu, juntament amb l’Ajuntament de la Seu d’Urgell i la Unió de Botiguers (UBSU), han organitzat un concurs de fotografies a Instagram d’aparadors i façanes de botigues i establiments de la ciutat que estiguin decorats amb motiu de la campanya de Nadal ‘El Món Màgic de les Muntanyes’.

Aquest concurs s’ha organitzat amb l’objectiu de fomentar la participació a través de les xarxes socials i alhora donar valor al comerç de la Seu d’Urgell. Al respecte, el regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament urgellenc, Jordi Pallarès, ha volgut agrair tant a la UBSU com a Igersseu el seu suport en aquesta iniciativa i que “puguin formar part de les 40 activitats que aglutina el Món Màgic de les Muntanyes, que gràcies a la participació d’aquestes i altres entitats de la Seu , ho fem possible”. “El comerç és un motor important per la Seu que cal dinamitzar i donar suport a les iniciatives que puguin sorgir”.

Per a participar en aquest concurs cal ser seguidor del perfil @igersseu_ a Instagram per tal de poder veure les fotos. Cal etiquetar les fotos a Instragram amb els tres hàstags següents:#igersseu_ubsu_monmagic #igersseu i #igersseu_(i nom de la botiga o establiment)

Per la seva part, Jordi Fàbrega, membre del col•lectiu d’Igersseu, ha manifestat que “ens fa molta il•lusió col•laborar de nou amb la ciutat, amb els establiments de la UBSU, una gent molt dinàmica i que te ganes de tirar endavant el comerç de la vila, i amb l’Ajuntament de La Seu, que ha tornat a pensar amb nosaltres per aquest nou repte”. Fàbrega ha afegit que “a més, encara ens fa més il•lusió al ser dins dels actes del Nadal, d’aquest Món Màgic de les Muntanyes, que ens fa ser diferents i únics dins dels actes nadalencs del país”.

El concurs té preparats tres premis per a les tres millors instantànies. Els premis consistiran en tres vals de compra per als establiments de la UBSU, de 100, 75 i 50 euros, respectivament.

A canvi dels premis, les botigues i establiments fotografiats (i etiquetats) podran disposar de les fotos dels participants de la seva pròpia botiga o establiment per al seu ús promocional.

Respecte la celebració d’aquest concurs, el president de la UBSU, Ramon Ferrer, “és una manera de dinamitzar el comerç d’una manera més propera i moderna, i que els comerços puguin un any més decorar els seus aparadors i façanes amb motius nadalencs del Món Màgic de les Muntanyes i sumar-nos aquest projecte de ciutat, a traves de les noves eines de comunicació”. Ferrer ha agraït a Igersseu la seva bona rebuda per poder col•laborar en aquest concurs i animar a tothom a participar-hi.

El termini de presentació de les fotografies a concurs finalitza el diumenge 22 de desembre a les 20 hores. El mateix dia 22 de desembre, a la nit, s’anunciaran els guanyadors. L’endemà, dilluns 23 de desembre, es lliuraran els vals de compra als tres guanyadors

 

TOTES LES NOTÍCIES