Concurs de FEDA per triar una imatge pel seu 25è aniversari

FEDA organitza un concurs per triar quina marca farà servir durant aquest any amb motiu del 25è aniversari de la seva creació. Per fer-ho, ha obert un concurs a la seva pàgina de Facebook (www.facebook.com/fedaandorra).

L’empresa ha seleccionat tres opcions gràfiques i la més valorada per la població es farà servir en les comunicacions i dissenys relacionats amb l’aniversari de FEDA. Dins de l’aplicació de Facebook, els seguidors podran votar per l’opció que més els agradi de manera senzilla i ràpida.

Entre tots els participants a la promoció se sortejaran més de 30 premis, entre ells un Iphone, un IPad mini i entrades VIP per visitar el Museu de l’Electricitat MW. El termini per votar i participar finalitza el 24 de febrer a les 23h.

Amb aquesta iniciativa, FEDA vol fer participar a la ciutadania en el seu procés de decisió i amb aquesta filosofia ja fa temps que va obrir canals de comunicació a Facebook i Twitter per fomentar el diàleg amb la societat.

La promoció anirà acompanyada d’una campanya publicitària en diferents suports per donar a conèixer el concurs i assolir la màxima participació possible.