gospelAquest diumenge, 15 de desembre, la Malagasy Gospel Choir actuarà a la sala Sant Domènec de la Seu d’Urgell, a les vuit del vespre. La coral, formada per nens i nenes de Madagascar que viuen en situacions molt complicades, interpretaran cançons del seu repertori les quals provenen de la música malgaixa i expliquen situacions de la seva vida quotidiana.

El concert, organitzat per la Fundació Aigua de Coco, té com a objectiu recaptar diners que es destinaran íntegrament al programa educatiu que aquesta fundació realitza a Madagascar.

Les entrades es poden comprar a Turisme Seu i també trucant als telèfons 973 350 010 ó 973 360 602. El preu de les entrades és de 5 i 10 euros.

Conscienciar al Primer Món

L’objectiu que es persegueix amb aquest concert és conscienciar al Primer Món de la situació amb la que viuen els nens, nenes i sobretot dones del sud de Madagascar i sensibilitzar sobre els tres eixos d’actuació que dur a terme Agua de Coco. Aquests eixos són: l’educació i lluita contra el treball infantil, la inclusió social i la protecció del medi ambient.

Per a més informació: malagasygospel.blogspot.com i www.aguadecoco.org