Concert gratuït dels germans Lluís i Gerard Claret

El Centre de Congressos serà l’escenari del concert únic i gratuït que oferiran els germans Lluís i Gerard Claret el proper 21 de desembre (21 hores) en el marc de les activitats organitzades pel Comú d’Andorra la Vella per celebrar els 50 anys de carrera artística dels músics andorrans. Malgrat ser gratuït, serà necessària entrada per accedir al concert. Els passis es poden adquirir a través d’internet (a www.andorralavella.ad/entrades) o recollir a les oficines del departaments de Cultura al Centre Cultural La Llacuna de dilluns a divendres entre les 8 i les 17.30 hores.

Entre el repertori que interpretaran els Claret (Lluís, violoncel i Gerard, violí) hi ha obres de Franz Joseph Haydn, Maurice Ravel i Zoltan Kodály.

El concert se suma a l’exposició ‘Lluís i Gerard Claret. 50 anys de carrera artística’ que va acollir el vestíbul de La Llacuna al novembre, i que feia un extens repàs per les cinc dècades ininterrompudes d’activitat concertística dels músics andorrans. Els actes culminaran al gener amb la col·locació d’una placa al Bulevard de les Estrelles del Fener Boulevard.

Ente d’altres, Lluís i Gerard Claret van ser impulsors actius de la creació de l’Institut de Música d’Andorra la Vella, juntament amb Bartumeu Rebés i el Comú, el març de l’any 1980.

TOTES LES NOTÍCIES