Aquest dissabte dia 9 tindrà lloc el tercer concert del IV Cicle Cambra Romànica, protagonitzat per Jonaina Salvador i Carolina de Mahieu acompanyades al piano per Nicolas Licciardi, que es farà a l’església de Sant Serni de Canillo a les 17h de la tarda. L’entrada és gratuïta amb reserva prèvia a www.amicscambraromanica.ad. En acabar el concert s’oferirà coca i xocolata als assistents.

Sota el nom d'”Amigues íntimes o rivals – dones d’òpera”, la soprano andorrana Jonaina Salvador, fundadora d’Andorra Lírica, s’alia amb la mezzosoprano belga Caroline de Mahieu i el pianista francès Nicolas Licciardi per presentar un programa de duos femenins, tan aviat còmics com tràgics. Una vetllada amb perspectives de grans emocions.

Des de la creació de l’òpera, tots els grans compositors han unit les veus de dones en magnífics duets, sovint amb les tessitures de soprano i mezzosoprano, per obtenir una gran riquesa tímbrica i harmònica, així com poder jugar amb la varietat de colors que les dues veus ofereixen.

En aquest concert trobarem a peces de Berlioz, Delibes o Mozart on una noia jove i la seva dama de companyia canten en moments de confessions i confidències. Altres vegades germanes de sang, com a Mozart o Bellini, que es barallen per l’amor d’un home. Quan en moltes ocasions la mezzosoprano interpreta el rol d’un home jove, com en el cas de Monteverdi, gaudirem d’una magnífica romança.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada