El vespre d’aquest dijous 2 de juliol, a les 20.30 hores, a la glorieta de la plaça del Poble d’Andorra la Vella, s’inicien els concerts de juliol del DijousDeRock 2015. Hi actuarà el grup Redthread, que fa Rock progressiu i cultiva l’estil Dark wave.

Els membres del Redthread són Anna Maria Lambea (22 anys) veus i cordes, Nora Haddad (23 anys) bateria, i Victor López (24 anys) veus i cordes.

Redthread es va formar a finals de 2013. Amb dos de les seves components originàries d’Andorra.

És una jove banda assentada a Barcelona, formada per la Nora a la bateria, i el Víctor i l’Anna repartint-se el treball de les veus i cordes.

Després d’un any de desenvolupament, van publicar el seu primer EP “Emana”, via online, autoproduït al seu local d’assaig, essent aquest el punt de partida oficial de la banda. Més enllà del flirteig entre la complexitat del Rock progressiu i la malenconia de la Dark wave, en les seves cançons s’hi albira un munt de figures referents, que s’abracen però mai no arriben a unir-se, donant lloc a una desconeguda quimera de música volàtil i serpentejant.

El cicle DijousDeRock va néixer l’any 2000 a Andorra la Vella, en format de programació d’estiu, per a la majoria dels dijous dels mesos de juliol i agost, amb l’objectiu de promoure la música jove i de proporcionar un espai d’actuació als grups de música del país.

D’ençà la seva creació fins a l’edició del 2014, el cicle ha acollit 66 grups de música d’Andorra, el que ha representa un total de 99 concerts.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada