Concert del FeMAP amb Gli Incogniti, a l’Hotel El Castell de Ciutat

La formació Gli Incogniti oferirà demà dijous, 21 de juliol, a les deu de la nit a l’Hotel El Castell de Ciutat de la Seu d’Urgell el concert ‘False consonances of melancholy’, en el marc del Festival de Música Antiga dels Pirineus (FeMAP). El programa inclourà obres de Henry Purcell i Nicola Matteis.

L’actuació anirà precedida per una visita guiada opcional gratuïta, a dos quarts de nou del vespre, en què s’explicarà la història del Castell de Ciutat, antic palau dels comtes d’Urgell, que fou la principal defensa de la vall del Segre des del segle XVII, quan va ser reconvertit en una fortalesa moderna a prova d’artilleria, seguint el sistema Vauban, fins a final segle XIX.

Pel que fa al concert, des de 2006 Gli Incogniti s’ha convertit en un grup de referència de la interpretació històricament informada. Convençuts que només és possible compartir el que es gaudeix, les seves interpretacions intenten transmetre la passió per la música que toquen. El públic i la crítica han assenyalat contínuament el plaer de compartir que es desprèn de les seves interpretacions. Interessats tant pels repertoris més desconeguts com per les obres clàssiques, les seves nombroses gravacions discogràfiques han obtingut el suport unànime de la crítica internacional. Gli Incogniti ha realitzat concerts a Europa, Àsia i Amèrica tocant en algunes de les més prestigioses sales i festivals del món.

La formació està integrada per Alba Roca (violí), Baldomero Barciela (viola de gamba), Francesco Romano (tiorba), Anna Fontana (clave) i Amandine Beyer (violí i direcció).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.