Demà diumenge, 7 de maig, el cor del Conservatori de Música dels Pirineus i les escoles municipals de música de Berga, la Seu d’Urgell i Puigcerdà -acompanyats per l’Orquestra Terrassa 48- oferiran el concert del projecte coral d’aquest curs 2016-2017. L’actuació tindrà lloc a l’església de Sant Domènec de Puigcerdà, a les sis de la tarda.

Després d’un treball de les obres i cap de setmana de treball intens a la Molina, el concert serà la culminació de tota aquesta tasca portada a terme per uns noranta alumnes.

El concert constarà de dues obres:

  • La Messe Basse de Fauré (1845-1924) compositor francès del S. XIX, interpretada pel cor de veus blanques i acompanyada a l’orgue per la pianista Rosa Comellas.
  • El Rèquiem de Kim André Arnesen (n.1980), obra composada el 2015 pel jove compositor noruec, interpretat pel cor de veus mixtes i acompanyat per l’Orquestra de cambra Terrassa 48.

En aquest projecte hi participen una norantena de nois i noies alumnes del conservatori i les escoles municipals de música i està dirigit per Jordi Sabata. Aquesta és una gran oportunitat per als alumnes, ja que poden formar part d’una gran formació coral i abordar obres de més envergadura.

Venda d’entrades

Es poden adquirir les entrades anticipades a través de la web Tictactiquet per un preu de 10€. Els alumnes del conservatori i les escoles de música tenen una entrada reduïda (50%), que cal reservar prèviament a les secretaries de cada seu i recollir-la i pagar-la el dia del concert.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada