petita-mortLa programació El Món Màgic de les Muntanyes de la Seu d’Urgell també aposta per la música i el teatre, i ens proposa per aquest cap de setmana del Pont de la Puríssima dues ofertes ben diferents.

 “Des de l’àrea de cultura es procura activitats culturals que atenguin totes les edats i tots els gustos. L’oferta cultural durant el Món Màgic és molt ampla i és el nostre desig que tothom trobi esdeveniments per a poder participar i gaudir”, afirma el regidor de Cultura de l’Ajuntament urgellenc, Jordi Martin.

Concert de trompeta i orgue

Per diumenge, 7 de desembre, a les sis de la tarda, hi ha programat un concert de trompeta i orgue que s’emmarca dins del XVIè Festival de Música de Tardor. Orgues de Ponent i del Pirineu. El concert, que tindrà lloc a la la Catedral de Santa Maria d’Urgell, serà protagonitzat per Helio Garcia, trompetista, i Miquel González, organista, que interpretaran obres de Bach, Schmidt, Torelli, Mompou, Lemmens, Telemann i Albinoni. L’entrada al concert és lliure.

Aquest festival apropa cada any la música d’orgue a diverses poblacions de la plana de Lleida i del Pirineu, amb l’objectiu de divulgar la cultura arreu del territori i alhora donar valor al patrimoni local.

‘Petita mort’ de David Plana

Per dilluns, 8 de desembre, festivitat de la Puríssima, els urgellencs i visitants podran gaudir de l’obra de teatre ‘Petita mort’, a càrrec de la companyia ‘El Celler d’Espectacles’. L’obra s’iniciarà a les set de la tarda i tindrà lloc a la sala Sant Domènec. Les entrades es poden comprar a l’oficina de turisme de l’Espai Ermengol. El preu de l’entrada és de 5 euros.

Aquesta comèdia de l’autor David Plana (guionista de la popular sèrie televisiva de TV3 “La Riera”) l’interpreten Cristina Rodríguez i Xavier Iglesias, dirigits per Emili Baldellou.

L’eix argumental de ‘Petita mort’ és un malentès accidental que provoca el replantejament de la vida de dos individus aparentment feliços. L’obra tracta en to de comèdia de les pors davant la vida (la noia que s’ha preparat per exercir una feina, però que quan arriba el moment, es desmunta i ho fa fatal) i la mort (l’home que, per error, es veu enfrontat a una desaparició imminent i que no pot pair-ho de cap manera. ‘Petita mort’ és, sobretot, una història d’amor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada