Demà dissabte, 28 de maig, a les sis de la tarda, a la sala de Sant Domènec se celebrarà un ‘Concert de Pianistes’, organitzat per l’Escola Municipal de Música de la Seu d’Urgell.

En aquest concert es podrà gaudir del piano com a instrument protagonista, on els alumnes de l’escola de música interpretaran, tant com a solistes com a quatre mans, un repertori de peces populars i autors coneguts. L’entrada al concert és gratuïta.

El passat 16 de maig es va dur a terme el Concert del Cors del Conservatori de Música dels Pirineus i de les Escoles Municipals de Música de Berga, Puigcerdà i la Seu d’Urgell. Aquest acte, que va ser una mostra del projecte coral que han portat a terme als tres centres durant aquest curs 2015-2016, es va celebrar a l’Església de Sant Domènech de Puigcerdà. 

D’altra banda, en el marc del Pla d’Educatiu i Entorn de la Seu d’Urgell, el dimarts 17 de maig, el professorat de l’àrea Sensibilització de l’Escola Municipal de Música van oferir dos concerts educatius a les llars d’infants “Els Minairons” i “Xics la Salle”.

A més a més, el dimecres 18 de maig, tots els alumnes de P3 a 1r de Primària de les escoles de la Seu van poder veure als seus companys i companyes de classe que estudien a l’escola de música que els hi van oferir el conte musicat “Queralt Somiatruites”. Els cantaires van estar acompanyats per Pilar Planavila (piano), Lourdes Querencia (percussió), Rafel Llobet (narració) i Sonia Lanau (direcció). Aquesta va ser la segona vegada que interpretaven aquesta obra, ja que van participar en l’estrena el passat mes d’abril al Cantaxics de l’Associació Catalana d’Escoles de Música (ACEM), al teatre Kursaal de Manresa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada