Concert de Nena Daconte i Efecto Pasillo dins del festival “Colors de Música” d’Escaldes-Engordany

40 Principals Andorra torna a organitzar per desè any consecutiu “La Nit de 40 Principals Andorra” amb un doble concert de Nena Daconte i Efecto Pasillo. L’actuació s’emmarca novament dins el festival ‘Colors de Música’ d’Escaldes-Engordany, amb el patrocini de Morabanc, i forma part dels actes del desè aniversari de Ràdio SER Principat d’Andorra.

Nena Daconte actuarà al país per segona vegada i novament de la mà de 40 Principals Andorra per presentar el seu darrer àlbum “Solo muerdo por ti”, el quart de l’artista. L’experiència de més de 400 concerts per tot Espanya i diverses gires europees i americanes han portat Nena Daconte a desenvolupar al llarg d’aquests any un so de banda amb subtils apunts electrònics que concentra en aquest quart treball i que ens presentarà en exclusiva al país.

Premi Ondas 2006, Premi Principales 2006, Premi de la música 2007, Premi de la música 2009 i nombroses nominacions més han dut Nena Daconte a ser un referent destacat en l’àmbit musical del pop espanyol. Un referent que es mou amb classe i subtilesa entre el què és comercial i el què és alternatiu.

Efecto Pasillo és una de les bandes de pop-rock espanyola de major projecció del moment. Simpàtica, fresca i amb un directe potent i contagiós, en poc temps s’ha convertit en referència dels escenaris del país veí. Han estat els teloners de la gira d’aniversari d’Hombres G.

Amb dos àlbums al mercat, aquests canaris han aconseguit ficar-se el públic a la butxaca, assolint les posicions capdavanteres de les llistes d’èxit de totes les emissores musicals espanyoles, sent el primer single del segon treball, ‘Pan y mantequilla’, un autèntic boom.

Efecto Pasillo actuaran per primer cop a Andorra presentant-nos el seu so fresc, actual i divertit.

40 Principals Andorra continua apostant així per un concert mític i pioner al país com és “La Nit de 40 Principals Andorra”. Pels seus escenaris al llarg d’aquests anys han passat artistes com Mikel Erentxun, Seguridad Social, Antonio Orozco, Melendi, Revolver, Conchita, Melocos o els catalans Gossos. I la idea és continuar en la mateixa línia: apropar al públic del país els seus ídols de manera gratuïta en concerts d’alta qualitat gràcies al suport de patrocinadors privats com Morabanc i la col·laboració del comú d’Escaldes-Engordany.

Amb motiu de la seva primera dècada a Andorra, la Cadena SER organitza diferents activitats durant aquest any que van arrencar amb l’acte central de l’aniversari – el concert amb Índia Martínez i Salvador Bertran – el passat mes març. L’agenda de celebracions ha continuat amb importants i exclusius esdeveniments com ara diverses festes amb Máxima FM, una nova edició del programa SER Empresaris que tindrà lloc el proper 28 de maig i el concert de pop a Escaldes-Engordany amb Nena Daconte i Efecto Pasillo al juny.

En aquests deu anys les seves emissores s’han convertit en el grup de comunicació líder de la ràdio andorrana amb la meitat de l’audiència de ràdio del país, sent 40 Principals líder indiscutible de totes les emissores que s’escolten a Andorra, segons un comunicat de l’emissora.