Concert de Música Gospel al teatre del col·legi La Salle de la Seu d’Urgell

Al  teatre del col·legi La Salle de la Seu d’Urgell el 30 de setembre a les 19:00 h. hi haurà un concert gratuït a càrrec del cor “Clau de Gospel” de l’Església Baptista de Lleida. Està organitzat per la Església Cristiana Evangèlica de La Seu d’Urgell. Hi col·laboren el Col·legi La Salle i l’ Ajuntament de la Seu d’Urgell.

El cor Clau de Gospel es va formar al desembre de 2014, en el si de l’Església Baptista de Lleida (fundada el 1949), amb motiu del concert de Nadal que cada any celebra aquesta església.

Clau de Gospel a l’actualitat està format per unes 35 veus, 3 músics i 2 tècnics de so. La directora del cor és Míriam García, que va estudiar a l’Escola de Música Creativa de Madrid, i va ser soprano de Gospel Factory.

Clau de Gospel canta gospel actual i algun clàssic. La majoria de les cançons són en anglès, però també canten en català, castellà, swagili, fang i altres llengües. Totes les seves cançons tenen un missatge positiu.

En aquests dos anys i mig d’existència han realitzat 30 concerts, dels quals ens agrada destacar els celebrats a la Parròquia de Sant Pau de la Mariola de Lleida amb motiu del 50 aniversari, el concert a la Catedral de la Seu d’Urgell, a Terrassa per la Marató de TV3, al Teatre Municipal “Els Titiriteros” a Binéfar (Osca), a JCA Cinemes de Alpicat, al Teatre Municipal “Lo Casino” de Alcarràs, el concert de Nadal 2016 a la Plaça Paeria de Lleida i el de Escaldes-Engordany (Andorra).

També han fet concerts solidaris amb entitats benèfiques i ONGs, com el concert pro Espai Obert IMAGINA de Lleida, el Rebost Solidari de Cerdanyola a favor dels refugiats, el de Proactiva Open Arms de Badalona i el de 1000 Somriures de Andorra.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.