Concert de “La Iaia” a Seu d’Urgell

iaiaLa banda ‘La Iaia’ presentarà en concert demà divendres, 29 de març, a la sala Sant Domènec de la Seu d’Urgell el seu darrer treball discogràfic ‘On és la màgia?’. El concert s’iniciarà a les deu de la nit.

On és la màgia?’ suposa un gir copernical respecte el primer treball. Segons la crítica, es tracta d’una obra inequívocament calenta, indubtablement valuosa i radicalment diferent del què esperava la immensa majoria dels seus seguidors. Així, ‘La Iaia’, de regust folk i amable, es transforma en el primer power-trio de la història del rock català i ens ofereix una arriscada barreja de cançons de temàtica onírica i menys explícita.

‘La Iaia’ és un grup format per Ernest Crusats (guitarra i veu); Jordi Casadesús (multinstrumentista) i Jordi Torrents (bateria) que es va formar l’any 2010 a Vic. Van ser grup revelació segons el públic i la crítica als Premis Enderrock l’any 2011 i 2012, respectivament. També van ser guanyadors del concurs Sona 9 de 2010.

Les entrades per assistir al concert es poden adquirir de manera anticipada Turisme Seu i a turisme del Consell Comarcal. El preu és de 8 euros, mentre que a taquilla són 10 euros.