musicapp

Aquest dijous, 19 de juny, a les 19.00 hores, a l’Auditori del Centre de Congressos, s’iniciarà el Concert de Fi de Curs 2013-2014 de l’Institut de Música d’Andorra la Vella. Hi haurà 16 actuacions musicals, amb la intervenció de 6 solistes: Alba Coto (piano), Guillem Fiñana (violí), Mariona Alonso (trompeta), Quim Pereña (guitarra), Olga Palou (violoncel) i Òscar Viladrich (piano).

A més dels solistes hi actuaran el Grup de Flautes, el Grup de Saxos, l’Orquestra de l’Institut de Música, el Grup de Violes, un sextet instrumental, l’Aula de Cant Coral i l’Aula d’Informàtica Musical. En total hi participaran més de 100 alumnes de l’IM.

“Un viatge musical en el temps”

 Dos amics es troben per fer deures plegats. L’un es baixa una aplicació al mòbil que resulta ser un joc que proposa un viatge en el temps a través dels diferents períodes de la història de la música.

El joc consisteix en superar les diferents proves, a través d’un seguit de pistes i de preguntes.

El viatge és dona de forma aleatòria, no lineal; per tant, els protagonistes es van endinsant en les diferents èpoques aleatòriament, tal i com ho desitgi l’aplicació: Edat Mitjana, Barroc, Segle XX, Romanrticisme, etc…

El concert, a nivell tècnic, comptarà amb una pantalla de projecció per tal que el públic pugui visualitzar els diferents missatges de whatsApp que els dos amics s’intercanvien durant el joc.

L’espectacle també comporta un treball d’escena i diàlegs.

Els dos protagonistes seran els alumnes Jordi Roig (com a Àlex) i Joana Rocha (com a Emma).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada