Per primera vegada Andorra acollirà un Concert de Cants Sagrats protagonitzat per Ravi Ramoneda, acompanyat de Tara Walsh i Rafa Martínez. Serà demà dissabte a les 20,30h a l’Auditori Rocafort del Centre Cultural i de Congressos lauredià.

El concert està organitzat per la delegació andorana de Kundalini ioga i l’entrada anticipada costa 12 €, i perm als menors de 14 anys el preu és de10€.

Ravi Ramoneda

Nascut en una comunitat de Ioga, des de la seva infantesa, Ravi ha viscut vinculat a la música i en el creixement espiritual.

Actualment, realitza diferents tipus de concerts, combinant mantres i cants sagrats, amb peces instrumentals fusionant música ancestral amb música moderna. Els instruments que habitualment l’acompanyen són el hang, la guitarra, el didgeridoo, el harmònium, però sobretot la seva presència i compromís són els que captiven a les persones que l’escolten, alhora que provoca que es generi un ambient harmoniós i amorós .

Al llarg de la seva trajectòria, ha viatjat per molts països com França, Suïssa, Alemanya, Itàlia, Índia, Estats Units i Amèrica del Sud, sent cada vegada més conegut, deixant un petjada al món del Ioga, la meditació i la música, amb un profund missatge del despertar de la consciència.

Tara Walsh

La Tara va néixer a Londres i va créixer tocant el piano, la flauta i cantant música clàssica. Va començar la seva carrera al teatre però des de 2003 va entrar en el món del ioga i va començar a treballar amb la música devocional, els mantres i els cants sagrats. Es va establir a Espanya el 2011, va començar a guiar cercles de cants sagrats i kirtans a Madrid i voltants. A part de col·laborar amb Ravi Ramoneda i Rafa Martínez, destaquen les seves col·laboracions amb Brenda McMarrow, Peia, Avasa i Matty Love i Ben Lee, així com els monjos tibetans del Monestir de Gaden Shartse a l’Índia. Addicionalment, Tara dirigeix el seu propi centre de ioga, Satya Centre de Ioga, a San Lorenzo del Escorial a Madrid.

Rafa Martínez

Músic percussionista i artista plàstic, Rafa es dedica des de fa més de 10 anys a la integració de l’art i l’espiritualitat, amb la música com a principal vehicle d’expressió, plasmant bellesa, sensibilitat, consciència i art. Format com a percussionista a l’Àfrica de l’Oest, ha participat en diversos festivals folklòrics i tradicionals en diferents continents i ha format part de diferents grups musicals, alhora que ha acompanyat a diferents artistes internacionals com Guem, Mamadou Kan, Gowlé Yiri, Mankava, Brenda McMorrow, Shawn McSweeney, Ravi Ramoneda i Peia.

Actualment, dirigeix Shaman Laika, grup artístic cerimonial amb el propòsit de servir a la comunitat i el despertar de la consciència, mantenint el seu propòsit de servir des de l’Amor, per l’Amor i per l’Amor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada