El conseller de Cultura d’Escaldes-Engordany, Salomó Benchluch, ha presentat aquesta setmana el concert que obrirà la 34a edició del Festival Internacional Colors de Música que tindrà lloc el diumenge 25 de març.

L’encarregat d’obrir el cartell d’enguany serà el violinista espanyol, d’origen libanès Ara Malikian. El violinista, que l’any passat va actuar a la temporada de l’Auditori Nacional esgotant les entrades en dos dies, torna a Andorra amb la gira “La increïble història del Violí”.

Malikian ha enregistrat més de 40 discs, ha creat la seva pròpia orquestra i ha participat en la producció d’infinitat d’espectacles, sempre sota dues premisses: apropar la música a tots els públics, tant la música clàssica com la popular, i assimilar la música d’altres cultures, de l’Orient Mitjà, de centre Europa, Argentina i Espanya, tot plegat dins d’un llenguatge molt personal amb el virtuosisme i l’expressivitat de la gran tradició europea.

Al concert del proper 25 de març l’acompanyaran a l’escenari Humberto Armas a la viola, Héctor el Truco a la percussió, Cristina López al violoncel, Jorge Guillén del Castillo al violí, Tania Bernaez Abad al contrabaix, Nantha Kumar a les tables índies i Tony Carmona a la guitarra.

Concert: Ara Malikian

25 de març a les 7 de la tarda.

Venda d’entrades a partir de dilluns 12 de març.

Preu: 25 euros platea i 20 euros plataforma.

Punts de venda: on line a www.e-e.ad, al Servei de Tràmits del Comú i a l’Oficina de Turisme de la plaça Santa Anna.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada