Concentració dels professionals de la salut de la Seu en contra de les retallades

Una trentena de professionals de la salut del Centre d’Atenció Primària de la Seu i la Fundació Sant Hospital s’han concentrat aquest dimarts davant dels seus centres sanitaris en contra de les retallades. L’acte formava part d’un seguit de concentracions convocades arreu de Catalunya per la Plataforma Sindical Unitària sota el lema “Ja n’hi ha prou”.

El president de la Junta de personal de l’Alt Pirineu i Aran, José Muñoz, ha explicat a RàdioSeu que l’objectiu de l’aturada ha estat incidir de nou en la importància de mantenir els serveis bàsics de la societat, com la sanitat i l’educació. Així mateix, ha assenyalat que és “injust” que el pes de les tisorades econòmiques recaigui en la funció pública, “quan es pot estalviar d’altres llocs com, per exemple, càrrecs de confiança”.

Els treballadors de l’hospital urgellenc i el CAP han desplegat una pancarta en què es podia llegir: “La sanitat de la comarca està en perill per les retallades socials”. La protesta també ha estat secundada pels centres d’atenció primària d’Oliana i Organyà.

TOTES LES NOTÍCIES