Concentració davant del Govern contra el passaport Covid

Concentració en contra de l'obligatorietat de disposar del certificat Covid
Concentració en contra de l’obligatorietat de disposar del certificat Covid. Foto: ATV

Prop d’un centenar de persones s’han concentrat aquest dimecres al matí davant l’edifici administratiu del Govern en contra de l’obligatorietat del passaport Covid-19.

La convocatòria va córrer dimarts per les xarxes socials, amb el suport de la consellera general no adscrita, Carine Montaner, arran que l’executiu confirmés que es plantejava la possibilitat de fer-lo obligatori en alguns espais davant l’escalada de casos positius i la situació a la resta d’Europa.

És el cas de bars, restaurants, hotels o centres esportius. Des de fa uns dies, aquesta era una mesura optativa en molts d’aquests espais, tenint en compte també que en països de l’entorn s’estan prenent decisions similars. Des de divendres passat el certificat Covid és una condició indispensable per als esdeveniments de més de 100 persones, tant interiors com exteriors.

Si la mesura va més enllà, es tractarà al consell de ministres d’aquest dimecres. Els manifestants argumenten que el passaport Covid limita els seus drets i llibertats.

Deixa un comentari

TOTES LES NOTÍCIES