Falten molt pocs dies perquè arribin les dates més festives de l’any i hem de començar a prendre mesures per a lluir una pell resplendent. Unes quantes cures prèvies i algunes visites a la nostra esteticista ens garantiran una pell preparada pel ritme frenètic dels esdeveniments socials que s’aproximen. Aquesta és la nostra agenda de bellesa, per ajudar-te a ressaltar la teva bellesa natural.

Cada dia de l’any s’ha de cuidar la pell del rostre, i també del cos, netejant, hidratant i tractant en funció de les necessitats de cadascun. Però quan arriben festes com les nadalenques, que suposen un gran nombre de compromisos socials i familiars, hem de tenir un aspecte especial d’acord amb l’època de l’any. Per això cal reservar hora en l’institut de bellesa per a una posada a punt. També cal fer un repàs dels cosmètics d’acció ràpida que tenim a l’armari del bany.

Un parell de dies abans

És el moment de realitzar-se un tractament tipus lífting en el teu saló de bellesa. Una de les nostres propostes per a aquestes festes és l’Inhibit Face-Lift, de Natura Bissé, que ja provem fa uns mesos i del qual ja us vam donar complerta informació. Es tracta del tractament que la signatura de cosmètica espanyola va oferir a les celebrities que van passar per la seva cabina, en els Premis Oscar.

Si tens previst utilitzar un vestit que deixi al descobert braços, escot i/o esquena, dóna-li a la teva pell un bonic to daurat. Com sempre el primer pas és la preparació de la pell, per això cal fer-se una exfoliació corporal seguida d’un tractament autobronzejador com els de canya de sucre, que s’utilitza amb una pistola panoràmica, la qual facilita que el producte arribi a totes parts. A més, aquest procediment, que trobaràs en la majoria de centres de bronzejat, s’eixuga immediatament i no taca la roba. Una altra cosa que ho fa molt atractiu és que es pot triar entre tres intensitats de bronzejat diferents, la qual cosa fa que el resultat sigui més natural perquè s’adapta al to de la pell de cada persona.

Si finalment no has pogut optar per la visita al centre d’estètica, pots recórrer a la neteja en profunditat a casa. Per a això, exfolia la pell del rostre. Només amb una pell absolutament neta de cèl·lules mortes el maquillatge quedarà més natural i fresc.

Utilitza un exfoliant en crema o gel, que s’aplicarà sobre la cara, realitzant després uns petits frecs en les zones més problemàtiques, com poden ser barbeta, nas i front. Cal tenir molta cura a l’hora de treballar les zones sensibles com els pòmuls o contorn d’ulls i llavis. També pots triar exfoliants enzimàtics, molt més suaus per als rostres sensibles o exfoliants de tipus gommage.

Per a donar frescor i lluminositat a la pell cal retirar el producte amb un tònic calmant o amb aigua de roses, que refrescarà i donarà to a la pell.

El següent pas és aplicar una màscara d’efecte hidratant, il·luminador o tensor durant el temps que recomani el laboratori. La sessió de bellesa finalitza amb l’aplicació de la crema hidratant adequada a cada tipus de pell o a les necessitats concretes de cadascuna.

Les signatures cosmètiques disposen de tractaments de xoc especialment pensats ​​per a les persones que necessiten resultats ràpids. Alguns són veritables programes de cura intensiva i uns altres ofereixen resultats òptics immediats i també de fons, usant-los regularment.

Hores abans …

Arriba el dia de la festa i, desgraciadament, no sempre s’ha pogut gaudir d’un dia de relax i hores de somni. Quan les condicions no són les favorables i el rostre denota els efectes del cansament físic i de l’estrès, el millor és utilitzar productes de bellesa immediata o flaix. Aquests tenen la funció de produir un efecte lífting immediat que pot durar fins a vuit o nou hores i esborrar els signes de cansament físic o per estrès. A més, amb els productes flaix el maquillatge es fixa molt millor i es manté intacte durant tot aquest temps. Les ampolletes flaix també reafirmen, nodreixen, hidraten i aporten flexibilitat i resplendor a la pell i la deixen preparada pel maquillatge.

Quan apliques un producte d’efecte flaix has de fer-lo sobre la pell lliure de cèl·lules mortes. Si sortiràs a la nit, el millor és exfoliar-la i aportar-li un plus d’hidratació unes quantes hores abans.

La forma d’aplicar-se una ampolla flaix és senzilla:
– Neteja el teu rostre perquè no quedi cap residu de greix.
– Amb la pell ben neta, aplica la totalitat de l’ampolla lífting per tot el rostre i coll (fins i tot en parpelles i llavis).
– No apliquis cap crema hidratant, perquè l’ampolla ja conté principis actius hidratants i nutritius.
– Sense deixar que s’absorbeixi tot el producte, aplica el fons de maquillatge ràpidament perquè amalgami conjuntament i així el maquillatge romandrà intacte durant vuit o nou hores. Per a això és preferible que apliquis el maquillatge amb una esponja de maquillatge perquè quedi més homogeni.
– Una vegada adaptat el maquillatge de fons, ja pots procedir amb la resta de passos del teu maquillatge habitual.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada