Àries
del 21 de març
al 20 d’abril
Tindreu tendències a gastar més del que podeu i per coses que en realitat no us cal deixar-hi diners, però us costarà valorar amb serenitat i això us farà prendre decisions no massa encertades. Millor que reflexioneu en el camp econòmic que anireu més bé. A nivell familiar el tema està més controlat i estareu molt recolzats, utilitzeu el que us ofereixen a casa i feu cas del que us diuen, que és pel vostre bé.
Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig
Us pot donar per fer neteja i deixar-ho tot ben net i triat. És bo renovar-se i llençar o desprendre’ns d’allò que no ens fa cap falta. En el camp de la parella la comunicació serà molt bona i fluida, heu d’aprofitar per parlar d’allò que de vegades costa i així tancar temes. Físicament estareu més valents i si heu estat fluixos aquests dies, remuntareu d’una manera fàcil i lleugera, cal que us alimenteu millor i descanseu. 

Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny
No us sentireu massa a gust a la feina i trobareu que tot se us fa més pesat del normal. Els canvis de temps seran l’excusa perfecte però també heu de pensar que necessiteu desconnectar dels maldecaps que se us mengen. Busqueu la manera de relaxar-vos i de trencar amb la rutina, feu coses divertides i sobretot parleu i expresseu-vos obertament. Poder-vos deixar anar serà la clau perfecte perquè tot vagi millor i vosaltres més tranquils. 
Cranc

del 21 de juny
al 21 de juliol
No us acabeu de decidir del que voleu, sobretot en el camp de la parella teniu algun conflicte intern de no saber que sentiu ni què voleu fer. Quan es comença així és un problema perquè la incertesa no us deixa concentrar, llavors tot va a la pota coixa. El tema està en que no us heu de capficar, el millor és distreure-us fent coses que us agradin i no us facin pensar gaire.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Estareu amb els ànims molt variables, d’aquí a allà canviareu de parer i no us acabareu de definir tot i tenir les idees clares. No és cosa vostra del tot, ja que aquesta falta de decisió ve donada per les persones que us envolten que en certa manera us fan ballar el cap fent que perdeu la vostra seguretat. Us caldria reafirmar el que penseu i reforçar els vostres arguments que són prou bons.    

Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre
Necessitareu el recolzament de la família per estar més segurs del que teniu en ment. Tot i així no fareu cap cas del que us diguin, el vostre instint rebel us farà fer el contrari. Podreu comptar amb la facilitat de lligar i això us pot fer sentir molt bé, sempre agrada que us facin cas i més en el tema seductor. Però el que més us convé aquests dies és arreglar les coses de casa, estabilitzar-vos.

Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre
Cal que respireu una mica abans de començar a parlar, tindreu tendències a dir les coses massa directes i provocar malestar en el vostre entorn, cosa que no us agradarà gens. A part de que tindreu les emocions més alterades del normal i qualsevol cosa us farà plorar. Intenteu estar animats i parlar o fer coses que us facin riure, serà més productiu i molt més bo per tots, sobretot per vosaltres, ara mateix us cal.

Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre
Els amics us embolicaran la troca bé, i a vosaltres ja us agradarà, però potser estaria bé que penséssiu si deixar-vos embolicar us va prou a l’hora, ja que acabareu fent coses que no us convenen gaire i que us poden posar en alguna situació compromesa. La sort és que trobareu la manera d’esquivar els problemes i ho podreu mirar tot des d’una bona perspectiva per poder evitar històries complicades i absurdes.  

Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre
Us preocupareu massa de tot i la veritat és que no cal. La preocupació no té gaire sentit si no és que us fa trobar una solució. Us convé més centrar-vos en la feina que heu de fer, esteu massa despistats i perdeu força pel que us cal. Si esteu en època d’estudis ja us podeu posar les piles i començar a posar-hi més interès, que és necessari pel que voleu fer més endavant. 


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener
La direcció i el convenciment dels vostres actes farà que la gent us segueixi allà on aneu. Aquest poder de convicció és interessant per aconseguir fer coses en grup, ara bé, no li heu d’agafar gust perquè només seran uns dies en els que tindreu aquesta capacitat. Mireu d’aprofitar el temps i busqueu la manera de sortir-vos amb la vostra sense pujar a cavall de ningú i deixant que es posi bé sense forçar.

Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer
Us faran enfadar per tema de diners, hi hauran coses que no veureu gaire justes i no podreu evitar el dir-ho sense embuts. En part és comprensible, però tampoc cal que us ho agafeu massa a la valenta, ja que parlant la gent s’entén i tot és més fàcil si es fa de bon rotllo. Podreu comptar amb que els de casa estaran molt animats i us donaran bons consells per mirar-ho tot molt millor.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març
Us faran enfadar per tema de diners, hi hauran coses que no veureu gaire justes i no podreu evitar el dir-ho sense embuts. En part és comprensible, però tampoc cal que us ho agafeu massa a la valenta, ja que parlant la gent s’entén i tot és més fàcil si es fa de bon rotllo. Podreu comptar amb que els de casa estaran molt animats i us donaran bons consells per mirar-ho tot molt millor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada