compromis

El passat 8 de març se celebrà la votació al candidat Òscar Ordeig al local de Progrés de La Seu d’Urgell. La votació, per unanimitat, va designar a l’únic candidat com a alcaldable per a les properes eleccions municipals a l’ajuntament de La Seu d’Urgell, que es celebraran el 24 de maig.

Compromís X La Seu es presenta com un espai obert a diferents sensibilitats i ideologies que comparteixin la convicció que cal un canvi a la ciutat de La Seu d’Urgell, donant prioritat a les necessitats reals de la ciutadania. Amb aquesta premissa es venen realitzant diversos actes sobre els temes més crucials per la qualitat de vida i la democràcia de la ciutat, com ara la transparència del govern municipal o la reculada dels serveis de l’Ajuntament o de l’Hospital.

Compromís ja compta amb el suport de diferents formacions polítiques i persones de la societat civil. Entre elles, el Progrés pel Pirineu, el PSC i el MES li donen suport. Així com, nombrosos ciutadans sense adscripció política que volen treballar per millorar la Seu i que també s’hi han sumat. Tanmateix, s’està treballant per sumar més partits polítics i persones al nou projecte. 

Ordeig manifestà “volem presentar una proposta que sumi sensibilitats i esforços per construir una alternativa de futur entre tots”. El projecte que defensa Ordeig és el de crear un moviment ciutadà transversal que prioritzi la ciutat, i la seva gent, per sobre de les consignes polítiques o d’altres interessos. Per això, Òscar Ordeig convida a totes les persones que vulguin capgirar la situació actual a participar en un projecte col·lectiu de canvi i reunir la unitat necessària per tirar-los endavant. “Hi són tots convidats”, manifesta Ordeig, “tota persona que vulgui treballar per aquesta renovació necessària i indispensable per a què La Seu torni a ser una ciutat dinàmica i oberta”.

S’informa també de que el proper dimarts 24 de març es farà pública una entrevista personal del periodista Ricky Romero a l’Òscar Ordeig.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada