El  grup municipal de Compromís x la Seu tornarà a demanar explicacions a l’equip de govern de Convergència a l’Ajuntament de La Seu d’Urgell sobre la persistent manca de potència elèctrica a la urbanització de l’Horta del Valira. Aquesta insuficiència elèctrica persisteix des de l’acabament de les obres d’urbanització, que van finalitzar l’any 2009.

L’any 2012, l’Alcalde, Albert Batalla, exposava al Ple de La Seu que la previsió del cost de l’obra per al subministrament elèctric pendent era d’1,8 milions d’euros. Batalla deixava entreveure en aquelles declaracions que una bona part d’aquest cost seria suportat pels propietaris de la zona.

Compromís reclama, tal i com ha fet en anteriors ocasions, una resposta clara i una solució a aquesta problemàtica que, sumada a altres defectes previsors com la manca de desguassos pluvials excepcionals, fan que a dia d’avui l’entrega definitiva de les obres d’urbanització encara no s’hagi fet, 8 anys després.  Fa un any, el tinent d’alcalde d’Urbanisme, Jesús Fierro, davant de la pregunta de Compromís sobre quan estava prevista l’entrega definitiva de les obres d’urbanització, va respondre amb un “quan estiguin acabades”. L’any 2014, l’equip de govern va passar d’assegurar que les obres de subministrament elèctric finalitzarien en breu a que aquestes es realitzarien quan fosin necessàries segons demande de llicències, contradient les seves propies paraules anteriors.

Compromís creu quela greu situació urbanística de la zona és una mostra més de la desídia de l’equip de govern convergent, en quan a la seva política urbanística és refereix.

Cal remarcar, a més, que malgat que l’entrega de les obres no s’hagi realitzat encara, l’Ajuntament està cobrant l’IBI de les parcel·les als propietaris; els quals, en teoría, no poden construir en les seves propietats si l’obra d’urbanització no està finalitzada.

El portaveu de Compromís x la Seu, Òscar Ordeig, expresa la seva opinió dient: “no cessarem de reclamar a l’equip de govern respostes i solucions en aquest cúmul d’errors urbanístics dels que son els principals responsables”.

(Text i foto: Compromís)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada