El  grup municipal de Compromís x la Seu reclama al President del Patronat de l’Hospital de La Seu, Albert Batalla, una inversió de diners per millorar el manteniment i neteja de l’Hospital després de rebre nombroses queixes d’usuaris i ciutadans pel deteriorament actual. En els darrers anys hem vist com, any rere any, el manteniment de les habitacions, sales d’espera, instal·lacions i serveis en general ha anat disminuint d’una forma preocupant.

El grup municipal torna a reclamar la recuperació del pressupost perdut el darrers anys per garantir els serveis assistencials, però també per poder fer inversions de millora a l’edifici de l’Hospital i evitar el seu deteriorament. Cal recordar que la retallada en contractació de serveis ha estat del 20% des del 2009. Si l’any 2009 la Fundació de l’Hospital rebia prop de 18 milions d’euros, en els darrers anys pel mateix concepte n’ha rebut prop de 15 milions.

A més, es reclama el compliment de les mocions aprovades al Plenari de l’Ajuntament de La Seu i al Parlament de Catalunya que obliguen a recuperar aquests diners retallats.

Des del grup municipal de Compromís x la Seu es creu que “les retallades, la falta d’inversió i el fet de no tenir gerent comporta un deteriorament gradual dels espais i equipaments del centre sanitari. A més, es reclama un major compromís del seu President per resoldre les problemàtiques actuals i defensar l’Hospital davant de la Generalitat de Catalunya. 

A més, Compromís recorda que l’Hospital de la Seu porta mesos sense cobrir la plaça de gerent. Al mateix temps, es lamenta la decisió de contractar, en un futur, un gerent de manera compartida entre els hospitals de la Seu i Tremp per la pèrdua de dedicació i de control sobre la seva feina. La manca de gerent agreuja aquesta situació de deixadesa. Una institució de les dimensions de l’Hospital ha de disposar sempre d’una direcció. Sense gerència és difícil assegurar millores i progressar com a Institució.

(Text i foto: Compromís x la Seu)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada