Compromís reclama que s’informi l’oposició de les sentències que impliquin a l’ajuntament

El  grup municipal de Compromís x la Seu a l’ajuntament de la Seu d’Urgell va tenir coneixement recentment d’una sentència judicial que representava la anul·lació de modificació urbanística a la Baixada del Molí portada a terme per l’actual equip de govern urgellenc[1]. Modificació que el propi grup ja havia denunciat públicament en el passat que era incorrecta i que no defensava l’interès públic.

Arran d’aquest succés, ja greu de per sí, Compromís creu que la situació empitjora encara més pel fet de que l’equip de govern no va informar als grups de l’oposició en temps i forma de la mateixa. Sent així que el coneixement de la sentència va arribar al grup de Compromís cinc mesos després de que aquesta arribés al Consistori i no perquè el mateix ho fes saber.

Per aquest motiu, el portaveu de Compromís x la Seu, Òscar Ordeig, creu que “és innegociable que l’equip de govern, o el propi secretari municipal, informi a tots els grups de l’oposició quan toqui de fets tant greus com aquest.” Sent així, en el proper Ple Municipal de La Seu, Compromís presentarà una moció que, de ser aprovada, obligarà al Consistori urgellenc a informar en Junta de Govern Local de situacions judicials en que l’ajuntament estigui implicat d’una manera o una altra.

(Text: Compromis x la Seu)