motos-seuEl  grup municipal de Compromís X la Seu presentarà en el proper Ple municipal de la Seu d’Urgell, el dia 10 d’octubre, una moció on proposa la instal·lació de places públiques d’aparcament destinades a motocicletes, afegint-les o substituint algunes de les places públiques d’aparcament d’automòbils, en l’entorn proper de les instal·lacions hoteleres de La Seu d’Urgell.

Compromís creu que la Seu té la possibilitat d’arribar a transformar-se en una petita ciutat turística pirinenca, ja que posseeix els actius necessaris per a atraure els actuals moviments de turisme familiar, cultural, d’ecoturisme o similars.

Dins de la gran feina que encara queda per fer a la Seu i del llarg camí per a recórrer en aquesta transformació, nombrosos factors han d’intervenir conjuntament en la creació d’un producte turístic atractiu, sostenible i rentable per a turistes i residents.

La proposta de Compromís està pensada bo i centrant-se en un factor, dins de tot aquest conjunt de variables, tan públiques com privades, que han de canviar, millorar o ser creades per a l’aprofitament dels nostres actius turístics.

És usual veure als carrers de La Seu, prop de les diverses instal·lacions hoteleres de La Seu, grups de motocicletes aparcades en les places d’aparcament públiques destinades als automòbils o, directament, sobre les voreres. El turisme de motocicleta és un moviment turístic important dins del continent europeu i, degut a la posició geogràfica de La Seu d’Urgell, una part important d’aquest flux passa pels nostres voltants.

Sent així, des de Compromís es pensa que, tal i com ja existeix al municipi una zona d’aparcament per autocaravanes, que és un altre flux turístic important, seria positiu per a la millora de la capacitat d’atracció dels diversos segments del sector turístic, en aquest cas el de motociclisme, crear diverses places d’aparcament públiques destinades específicament a aquests vehicles.

Des del punt de vista del regidor de Compromís, Miguel Perruca, “l’existència d’aquestes places podrien, a més de millorar el posicionament turístic de La Seu, convidar els residents urgellencs a l’ús de la motocicleta en comptes de l’automòbil amb la consegüent descongestió de tràfic que això representa”.

(Text i foto: Compromís X la Seu)

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada