El  grup municipal de Compromís x la Seu reclama que l’Ajuntament de La Seu vetlli per a que les parcel·les no construïdes a la urbanització de l’Horta del Valira tinguin un manteniment mínim. Actualment, un inexistent manteniment d’aquests terrenys provoca un risc innecessari d’incendis, per la presència d’herbes altes i seques que no són desbrossades, i problemes de salubritat, degut a l’incivisme d’alguns incentivat per la manca de papereres i per l’existència de contenidors bloquejats a la zona.

Veïns i veïnes de la zona, a més dels alumnes, pares i mares de l’Institut La Valira, conviuen diàriament amb la deixadesa actual de la urbanització. Degut a aquesta deixadesa i a les altes temperatures dels últims dies, un conat d’incendi va afectar a una de les parcel·les recentment. Aquest incident dóna pes a l’argumentació de que cal que el Consistori s’encarregui de que la urbanització mantingui la seguretat mínima que es requereix per a veïns i veïnes.

Cal recordar que l’Horta del Valira acumula un retard de vuit anys en quan a l’entrega definitiva de les obres d’urbanització. Aquest fet, denunciat en diverses ocasions per Compromís[1], és degut a la mala gestió portada a terme per l’equip de govern convergent de l’Ajuntament que va portar, entre d’altres, a una manca de previsió elèctrica de la zona. Manca de previsió que pot comportar greus sobrecostos a afegir al ja alt cost suportat pels propietaris de la zona.

El regidor i portaveu de Compromís x la Seu, Òscar Ordeig, creu que “és intolerable que la mala gestió urbanística de l’Horta del Valira, portada a terme per l’Alcalde i el seu equip, comporti uns riscos de seguretat i salubritat pels veïns i veïnes de la zona. Cal que s’endrecin les parcel·les que no estan construïdes i cal que, d’una vegada, s’acabin les obres necessàries de la urbanització.”

(Text i foto: Compromís x la Seu)

[1]http://www.compromisxlaseu.cat/?p=843

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada