El  grup municipal de Compromís x la Seu torna a lamentar i denunciar que l’equip de govern del consistori de la Seu d’Urgell manté una actitud de deixadesa cap a nombrosos carrers i espais públics de l’eixample i, també, de Castellciutat i els barris (Sant Antoni, Sant Pere, Santa Magdalena, Serrat de la Capella i Poble-sec).

Dintre de les nombroses actuacions de manteniment sobre les que calen importants actuacions, destaca, entre d’altres, els terrenys municipals de l’anterior escola La Valira. Compromís demana donar compliment a la proposta presentada, per part del grup municipal del PP, i aprovada la passada legislatura on es demanava endreçar aquest espai i dedicar-lo a una zona esportiva i d’oci juvenil, aprofitant l’espai ja construït. Aquesta proposta va ser aprovada per unanimitat, però fins el moment no s’ha vist cap iniciativa per part de l’equip de govern en quant a aquest espai es refereix.

Cal destacar també altres indrets de l’eixample urgellenc com, per exemple, l’Horta del Valira o carrers com el de l’Orri, on la complerta falta de manteniment és innegable. Aquesta desídia provoca que els veïns i veïnes tinguin de conviure amb ferms dels carrers en males condicions i amb una proliferació d’herbes altes i seques que provoquen, entre d’altres inconvenients, riscos de salubritat i d’incendi.

Compromís ha rebut nombroses queixes de ciutadans que resideixen tant a Castellciutat com als barris perifèrics de La Seu, on la deixadesa de manteniment, ja palpable al Centre i l’eixample, arriba a uns nivells en ocasions insostenibles.

El portaveu de Compromís x la Seu, Òscar Ordeig, creu que “és urgent i innegociable un pla de renovació gradual de l’eixample, Castellciutat i barris de La Seu”. Ordeig emfatitza que “la falta de manteniment dels carrers de La Seu dóna una imatge pública molt negativa i contribueix a rebaixar, encara més, el nivell de qualitat de vida dels urgellencs i urgellenques”.

(Text i foto: Compromís x la Seu)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada