bruticia seu

El grup municipal de Compromís X La Seu a l’Ajuntament de La Seu ha demanat, a través de la Junta de Govern Local de dilluns, una millora de la neteja al Centre Històric davant els caps de setmana amb una renovació dels plantejaments dels serveis municipals.

Compromís lamenta la deixadesa brutícia acumulada durant els dies que hi ha més turistes i visitants a La Seu a les zones més sensibles i turístiques. A més, degut a les altes temperatures pròpies de l’estiu, aquesta problemàtica es pot accentuar amb males olors.

Cal potenciar el turisme a la ciutat; motiu pel qual la neteja i el manteniment són essencials per poder donar una imatge de ciutat endreçada i de qualitat. Sobretot els caps de setmana, festius i períodes estivals de vacances.

El portaveu de Compromís X La Seu, Òscar Ordeig, afirma que “no podem permetre que el record que tinguin els visitants de la nostra ciutat sigui la d’uns carrers bruts i de contenidors desbordats. Hem demanat un replantejament durant els dies més crítics i en farem el seguiment”.

(Text: Compromís)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada