Compromís denuncia les reiterades avaries de l’ascensor del Parc del Segre

El  grup municipal de Compromís x la Seu denuncia, una vegada més, que l’ascensor que comunica el carrer Lluis de Sabater amb l’entrada principal del Parc Olímpic del Segre està novament avariat. En aquesta ocasió, l’avaria ha coincidit amb la celebració de la Copa del Món d’eslàlom, que és precisament un dels moments de major afluència de públic.

Des del mes de setembre de l’any passat les avaries són reiterades i cada cop més continuades. L’equip de govern del PDeCAT ha invertit al voltant de 10.000 euros en les múltiples reparacions sense posar un remei definitiu que solucioni els problemes que afecten a l’ascensor.

Compromís x la Seu exigeix una acció immediata i definitiva per aquest problema que afecta, sobretot, a les persones amb mobilitat reduïda impedint l’accés al Parc Olímpic del Segre per aquesta entrada.

Durant els mesos d’aquest estiu, l’enginy ha estat en vaires ocasions avariat i sense poder donar servei. Cal recordar que els mesos de juliol i agost són els mesos amb més afluència de turistes al Parc i la imatge de l’ascensor avariat és molt negativa per a la Seu.

L’ascensor, que és un dels punts de connexió més important d’accés al Parc, cal que estigui sempre en un estat de neteja òptim i en perfecte funcionament. No està mai net i funciona de manera intermitent.

Compromís proposa adjudicar el manteniment a l’empresa constructora de l’ascensorper garantir un manteniment més ràpid i eficaç. Això és el més habitual en la gran majoria dels casos, on el manteniment de l’ascensor és responsabilitat de la casa que l’ha fabricat.

També es proposa millorar la vigilància i un horari de funcionament durant les hores diürnes per tal d’evitar bretolades i maltractament a la instal·lació. Al mateix temps, caldria millorar la climatització i la neteja de manera urgent per evitar les altes temperatures i la deixadesa actuals.

Òscar Ordeig, portaveu de Compromís  x la Seu, declara que “els problemes venen de molt lluny, amb unadeixadesa i manca d’acció per part de l’equip de govern per trobar solucions definitives”.

(Text i foto: Compromís)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.