El  grup municipal de Compromís X la Seu denuncia que novament el carrer Major de La Seu, eix vertebral del Centre Històric de la ciutat, està obstaculitzat per obres de manteniment del seu paviment.

La reforma del carrer, efectuada per l’actual equip de govern de Convergència.liderat per Batalla i Fierro, l’any 2009,ha estat un fracàs perquè, un cop es va obrir al trànsit, va començar a patir deficiències en el ferm del carrer. Això ha portat a realitzar obres constants de manteniment, les quals dificulten el trànsit rodat al carrer,el que comporta molèsties i dificultats a comerciants i veïns.

Compromís vol remarcar que actualment el comerç de La Seu té prou dificultats i neguits, tal i com ja va remarcar el grup municipal amb la enquesta que va realitzar al comerciants en els darrers mesos, com per a afegir els inconvenients provocats per la deficient reforma del carrer Major portada a terme per Convergència.

Cal recordar que la citada obra de l’any 2009 va tenir un cost total de d’1.391.938 euros. A questa xifra s’ha de sumar les contínues reparacions.

El portaveu de Compromís X la Seu, Òscar Ordeig, lamenta que “una vegada més, hem de sumar a la encara actual crisis que pateix La Seu els efectes d’una obra deficient del nostre carrer Major”. A més, afegeix que “comerciants i veïns mereixen un carrer Major digne i en condicions per a poder realitzar vida i negocis amb normalitat”.

(Text i foto: Compromís)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada