L’Hospital de la Seu, des de fa més de 35 anys, ha disposat sempre d’un gerent a temps complet, per tal de defensar els interessos de l’Hospital davant la Generalitat, les mútues privades i al mateix temps assegurar un bon funcionament dels serveis.

Ara, una proposta del Servei Català de Salut, per tal d’estalviar diners a la Generalitat, ens diu que cal compartir la gerència amb l’hospital de Tremp. L’alcalde Batalla, una vegada més, diu “amén” a la proposta, sense tenir en compte el greu perjudici que pot causar al nostre hospital.

Fa un any que l’Hospital no té gerent, i així és difícil assegurar un bon funcionament dels serveis sense una direcció clara i sense un projecte definit.

Compromís demanarà a l’alcalde Batalla que rectifiqui pel bé del nostre Hospital,en un moment on l’Hospital ha perdut més de 3 milions d’euros d’ingressos de la Generalitat, per tant, disposa de menys personal, menys metges, menys infermeres, menys llits, menys serveis, etc. Cal un gerent a temps complet per a poder recuperar tot el perdut i millorar l’assistència a la gent de La Seu.

La Seu i Tremp necessiten un gerent cadascun, l’experiència ens diu que en institucions complexes com són els hospitals, cal una bona direcció de presencia física per atendre al personal i sobretot per defensar els interessos de cada hospital allà on calgui.

El portaveu de Compromís per la Seu, Òscar Ordeig, ha declarat que “compartir la gerència amb l’hospital de Tremp, seria un pas enrere en la gestió i una altra ocasió perduda per tirar endavant la millora del nostre Hospital”.

(Text i foto: Compromís x la Seu)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada