cinyell-verd-seuUn  dels objectius d’ aquesta legislatura era l’acabament del cinyell verd que es va inaugurar l’any 2008 i que, des d’aleshores, roman inacabat. Amb les obres que s’han realitzat durant aquestes últimes setmanes no es completa el projecte original de cinyell verd aprovat per l’Ajuntament.

Aquest nou tram no millora l’accessibilitat dels ciutadans i ciutadanes de la Seu, ens al contrari, augmenta la seva perillositat ja que obliga a caminar per la pròpia carretera en un tram de corba amb poca visibilitat.

Cal recordar que, per a fer aquesta obra, l’equip de govern de CiU de la nostra ciutat ha fet una despesa de quasi 50.000 euros.

Una vegada més, Compromís x la Seu denuncia que l’equip de govern de Convergència encapçalat pel tàndem Batalla – Fierro fa una mala gestió dels recursos públics.Recursos de tots els ciutadans de La Seu, malgastant diners sense acabar el cinyell, fent una obra poc adequada a l’entorn paisatgístic i afegint problemes de seguretat viària.

Compromís X La Seu també denuncia la falta de projecte polític i urbanístic de l’equip de govern deixant un tram de vorera sense sortida, que podria servir com a metàfora de les polítiques dutes a terme per l’alcalde Batalla i el tinent d’alcalde Fierro.

Òscar Ordeig ha lamentat que “s’hagi perdut una oportunitat d’acabar el cinyell verd amb qualitat i s’hagi fet una despesa inútil ja que no soluciona el problema de seguretat per als vianants que gaudeixen d’un passeig privilegiat a l’entorn de la ciutat”.

(Text i foto: Compromís)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada