compres-inernetEls vells dogmes del passat van caient a ritmes veloços al mateix temps que neixen altre mites igualment destructius. Ara ja ningú pensa que el que apareix a Internet és innocu, els governs observen les vides línia dels seus ciutadans. D’altra banda els internautes se senten més segurs que fa uns anys en un altre tipus d’aspectes.

Així com ha dictaminat l’Observatori Nacional de les Telecomunicacions i la Societat de la Informació ( ONTSI ), el comerç electrònic està creixent exponencialment en els últims temps. Les xifres són concloents: l’anomenat B2C (Business to customer) ha crescut en l’últim any en un 13,4 per cent. Això fa que els diners que genera aquesta activitat sigui de 12.383.000 d’euros.

Encara que les xifres de creixement respecte al 2012 puguin fer pensar a alguns que aquest mercat ha entrat en retrocés -en l’exercici anual anterior les xifres de creixement van ser del 19,8 per cent- la veritat és que ens trobem amb un nínxol de mercat en auge que viu actualment un procés de consolidació.

De la mateixa manera cada vegada són més els usuaris que confien en aquesta manera de compra. Segons Red.es els usuaris que van realitzar compres d’aquest tipus a Espanya ha augmentat en un 15 per cent situant-se en 15,2 milions els generats per les vendes.

En resum, un negoci el de comprar i vendre per Internet, que malgrat la crisi, no s’atura.

 Per Tecnonews / ACPG – Redacció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada