Comprar a la nova era: els espanyols cada vegada fan servir més el Smartphone per les seves compres

s,artphoneEl Smartphone és molt més que un telèfon mòbil , d’això no hi ha dubte . Es tracta d’una ramificació de l’usuari i perdre suposa en alguns casos la més demolidora hecatombe .

El telèfon intel·ligent és a més d’un alter ego tecnològic, un terminal que actualment s’utilitza per efectuar tot tipus de compres i que en el futur s’utilitzarà per realitzar encara més compres. Així de clar ho deixa un informe d’Ipsos recollit per Paypal.

Segons el document els espanyols van gastar 1.000 milions d’euros amb el seu telèfon mòbil el 2012. Aquesta xifra per al 2015 arribarà a assolir ni més ni menys xifra de 6.000 milions d’euros. L’estudi afegeix que a dia d’avui el 66 per cent dels espanyols disposen d’un Smartphone i que el 30 per cent té una tauleta. Aquestes xifres fan viable que actualment el 9 per cent del comerç efectuat en l’estat espanyol es vehiculi via telèfon i que el 2015 aquesta xifra arribi fins al 33 per cent.

El notable és que per a les noves generacions i per a les generacions adultes de consumidors, és a dir, aquella població d’entre 18 i 54 anys, cada dia és més senzill i segur comprar des d’un dispositiu mòbil. Els números ho deixen clar, un 65 per cent de la població ubicada dins d’aquesta franja d’ edat, ha comprat almenys una vegada aquest any gràcies a l’ Smartphone.

En resum, es va acabar comprar com ho havíem fet fins ara.

Per Tecnonews / ACPG – Redacció