Completen les places per a la Travessa del Pas

Captura de pantalla de la web de la Travessa del Pas de la Casa
Captura de pantalla de la web de la Travessa del Pas de la Casa

La 2a edició de la cursa de muntanya ‘Travessa Pas de la Casa’ va tancar aquest dimecres les inscripcions, arribant a les 200 previstes, incrementant-les un 33% respecte l’anterior edició. L’esdeveniment esportiu tindrà lloc aquest diumenge 13 d’agost i comptarà amb tres distàncies (3, 6 i 10 km), que recorreran diferents punts emblemàtics de la parròquia, com el Port d’Envalira, el camí del Coll dels Isards, el Coll Blanc i l’estany de les Abelletes (on es podrà accedir amb el telecabina i el telecadira).

La cursa de 10 km és la que aplega més participació amb 125 inscrits. Un 40% dels inscrits repeteixen experiència i ja van participar en la primera edició, fidelitzant així una part del públic majoritàriament familiar. Un 14% dels inscrits són menors d’edat acompanyats que participen a la cursa “en família”, segons les dades que ha facilitat el director de l’esdeveniment Rui Da Costa.

La recollida de dorsals es durà a terme dissabte al Pas de la Casa des de les 10:30 a les 20:00 hores a la plaça de l’Església on durant tot el dia hi haurà l’ambient previ de la cursa. Divendres a la tarda es podran recollir els dorsals en un punt habilitat al centre d’Andorra.Programa de l’esdeveniment

Els tres recorreguts de la travessa es concentraran durant el matí de diumenge 13 d’agost i les sortides seran a les 10 hores (10 km), 10:30 hores (6 km) i 11 hores (3 km). Les dues darreres distàncies seran puntuables per a la Copa d’Andorra de Curses de Muntanya 2023.

Pel que fa a les categories participants, són les següents: aleví (de 5 a 11 anys), juvenil (de 12 a 18 anys) i absoluta (a partir de 19 anys). La jornada esportiva clourà amb un dinar popular a les 13:30 hores que serà gratuït per als participants, i els acompanyats hi podran participar abonant un tiquet de 3 euros, que es podrà comprar allà mateix.

L’entrega de premis que comptarà amb la presència del cònsol menor, Jean Michel Rascagnères, tindrà lloc a les 14:30 hores a la plataforma de Grandvalira.

[do_widget id=category-posts-pro-64]