Commemoració del XXV aniversari de les relacions diplomàtiques entre Bèlgica i Andorra

Els governs de Bèlgica i d’Andorra es feliciten de la commemoració del XXV aniversari de l’establiment de relacions diplomàtiques entre els nostres dos països.

En els vint-i-cinc anys transcorreguts, Bèlgica i Andorra han construït, damunt de sòlids valors comuns, una relació privilegiada en àmbits diversos que constitueixen un reflex fidel dels lligams humans, culturals i econòmics que uneixen els nostres dos països.

Fruit d’aquestes excel·lents relacions, la cooperació entre Bèlgica i Andorra ha assolit un nivell privilegiat en diversos àmbits, com per exemple la fiscalitat i la cooperació policíaca i duanera. De la mateixa manera, la sòlida cooperació existent a nivell internacional s’ha intensificat, com ho demostra el suport de Bèlgica a les negociacions de l’Acord d’Associació entre Andorra i la Unió Europea i el compromís d’ambdós països en favor del multilateralisme, com a únic mitjà per fer front als reptes globals com el canvi climàtic.

En aquest XXV aniversari, Bèlgica i Andorra expressen la seva ferma voluntat de continuar treballant conjuntament per avançar en l’enfortiment de les excel·lents relacions bilaterals i fomentar els valors comuns que uneixen els nostres dos països.

TOTES LES NOTÍCIES