Comissen una moto de neu que circulava per la Reserva Cerdanya-Alt Urgell

Els Agents Rurals han comunicat la presentació d’una denúncia contra el conductor d’una moto de neu que circulava de manera il·legal per l’àrea de la Reserva de Caça Cerdanya-Alt Urgell. A més a més, el cos de vigilància ha comissat el vehicle.

Els fets es van produir aquest dilluns, quan els agents van detectar la presència de diverses motos de neu que practicaven la modalitat il·legal del camp a través, bàsicament en camins fronterers al límit amb Andorra, que actualment encara estan coberts per la neu. Concretament, la denúncia i decomís es va dur a terme a la zona de la Tossa Plana de Lles i el Puigpedrós. Tot i això, les inspeccions s’han fet tant a la Cerdanya com a l’Alt Urgell i al Pallars Sobirà.

En aquest sentit, els Agents Rurals han informat que han trobat traces de motos de neu en diversos camins de tota la zona propera a Andorra, i que en tots els casos es tracta d’espais naturals protegits, on està prohibida aquesta mena de circulació. Per això, han avançat que seguiran duent a terme inspeccions “per acabar amb aquesta pràctica il·legal”.

Inspeccions als pantans

D’altra banda, aquesta Setmana Santa, i coincidint amb l’inici de la temporada de pesca, els Agents Rurals han continuat amb les inspeccions per vetllar pel compliment de la regulació de pesca i la navegació als embassaments. Al pantà de Canelles, per exemple, van inspeccionar 8 embarcacions a motor i en vam denunciar una per no estar matriculada reglamentàriament.