Comissen a Vigo 15.000 paquets de tabac procedents d’Andorra valorats en 50.000 euros

L’Agència Tributària va comissar a Vigo 15.000 paquets valorats en més de 50.000 euros en un operatiu en el qual van ser detinguts dos veïns de Lleida. Un d’ells conduïa la furgoneta interceptada pels agents en plena avinguda de Madrid. El tabac ros, de la marca Austin, procedia d’Andorra. segons informa farodevigo.es.

L’operació es va realitzar la nit del passat diumenge. Les 15.000 paquets de tabac de contraban viatjaven en una furgoneta de lloguer que conduïa un veí de la localitat lleidatana de Cerc. Davant d’ell circulava en un altre vehicle el seu presumpte col·laborador, resident en Seu d’Urgell, també a Lleida: cap a labor de cotxe llançadora per vigilar i donar l’alerta en cas que hi hagués algun control o un altre imprevist en la carretera. Però malgrat aquestes precaucions, funcionaris de l’Agència Tributària els interceptaven a les 22.15 hores d’aquest diumenge en l’avinguda de Madrid, poc abans d’endinsar-se en el centre de la ciutat.

Tot apunta al fet que el tabac procedia d’Andorra per les localitats de residència dels arrestats, properes al Principat. La llegenda sanitària dels paquets estava escrita en anglès. Després de declarar en el jutjat de guàrdia vigués, els detinguts van quedar lliures amb càrrecs. La furgoneta va ser llogada a una empresa de Barcelona, a la qual se li retornarà el vehicle.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.