Comiat decebedor del MoraBanc davant l’afició

El MoraBanc Andorra no va poder acomiadar-se ahir de l´afició amb una victòria i va caure al Poliesportiu contra l´Obradoiro en el penúltim partit de la temporada, per 74 a 84. Més enllà de la derrota, l´equip de Joan Peñarroya va oferir una imatge força decebedora.
L´Obradoiro buscava la permanència matemàtica i va sortir molt més endollat des de l´inici, davant un MoraBanc sense energia ni encert. Els de Joan Peñarroya no trobaven la manera d´anotar i l´equip gallec s´escapava amb un parcial de 3 a 15. El primer quart acabava amb els andorrans 10 punts per sota, 14 a 24.

El decorat no va canviar i el MoraBanc va anar sempre a remolc, tot i que en algunes fases va semblar que podia reaccionar gràcies a la defensa i els punts de Luka Bogdanovic, màxim anotador dels andorrans amb 21 punts. Però va faltar continuïtat.

El 32 a 39 del descans deixava tot per decidir a la represa i un parcial de 9 a 1 en el tercer quart va acostar els andorrans a només cinc punts, 46 a 51. L´Obradoiro no es va descentrar i va mantenir l´avantatge liderat pel lituà Bendzius, màxim anotador del partit amb 23 punts.

Betinho va aportar combativitat i va acabar amb 13 punts i 8 rebots, però el MoraBanc va trobar a faltar més que mai el joc col·lectiu. El 74 a 84 final manté els andorrans amb 12 victòries, les mateixes que la temporada passada.

Al final els jugadors van agrair al públic el suport al llarg d´una temporada que va arrencar amb una primera part il·lusionant i que es tancarà amb un final agredolç. El darrer partit arribarà el proper diumenge a la pista del València Basket.