El  pont de la Puríssima ha superat les expectatives del Centre Nacional del Trànsit i ha deixat una entrada de 138.000 vehicles al Principat. A falta de xifres definitives, comerciants i hotelers celebren que s’hagin superat les dades de l´any passat però asseguren no haver assolit el volum de vendes esperat.

Durant el pont llarg de la Puríssima han entrat al país un total de 138.000 vehicles, una xifra superior a les expectatives i molt superior a les xifres de l’any passat, en què el pont va ser tan sols de 4 dies i van entrar 69.000 vehicles. El pont, que ha durat 9 dies, ha permès que l´entrada de turistes fos més repartida durant tota la setmana, evitant així les aglomeracions i retencions d´altres ocasions.

Els comerciants fan un balanç positiu respecte l´any anterior, tot i que el resultat de les vendes no es correspon amb l´augment de visitants que ha estat el doble que el mateix pont al 2015. La presidenta de l’Associació de Comerciants de Carlemay i Travesseres, Susagna Venable, afirma que “les vendes han estat sinó iguals, un pèl millor, però no hi ha hagut una allau”.

Pel que fa a la Unió Hotelera, el president de l’entitat, Manel Ara, comparteix les mateixes sensacions i a falta de rebre els resultats de les enquestes, consideren que el nombre de reserves ha estat millor que l´any passat.

Pel que fa a les zones comercials que han tingut més flux de turistes durant el pont destaquen la zona de Riberaygua i el nucli històric d’Andorra la Vella que s’ha vist força beneficiat per l’obertura del mercat de Nadal que ha portat un bon nombre de visitants. El cònsol menor, Marc Pons, ha valorat molt positivament els primers dies del Poblet de Nadal i creu que ha complert els primers objectius que s’havia marcat el comú: “atraure el visitant que arribés i es fixés en la capital, el poblet i el nostre centre comercial”

Amb tot plegat, el pont de la Puríssima deixa bones xifres al Principat que es prepara rebre les festes de Nadal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada