regalaEl  ministeri de Turisme i Comerç posa en marxa aquest dijous, 1 de desembre, la campanya “Per Nadal comprar a Andorra té premi”. Aquesta iniciativa, que arriba a la 3a edició, està dirigida principalment als residents, tot i que també inclou els visitants.

Dóna continuïtat a les campanyes dels darrers anys en aquesta mateixa línia per estimular les compres a Andorra i per promocionar els productes del país.

Així, les compres superiors a 30 euros realitzades entre l’1 i el 17 de desembre tindran dret a una butlleta i no s’establirà un límit de butlletes per tiquet. Aquestes butlletes caldrà dipositar-les en les urnes que es trobaran des del dia 1 de desembre en les oficines de turisme de totes les parròquies. A partir del 8 de desembre, també s’habilitaran urnes per dipositar les butlletes en les dues casetes de fusta instal·lades a cada extrem de l’eix comercial de les parròquies centrals, que al mateix temps faran d’expositors i de punts d’informació de productes d’Andorra. Les casetes de fusta estaran ubicades a la Plaça Guillemó, en l’espai del Bosc Encantat del Poblet de Nadal d’Andorra la Vella, i a la Plaça Coprínceps d’Escaldes-Engordany.

Els premis es divideixen en dues categories: tres premis consistents en un xec regal de 3.000 euros per comprar a Andorra i un lot de productes d’Andorra; i 30 premis consistents en un lot de productes d’Andorra.El sorteig tindrà lloc el dissabte 17 de desembre a les 12 hores a la plaça Coprínceps d’Escaldes-Engordany. Els guanyadors de la primera categoria hauran d’estar presents al sorteig o hauran de respondre la trucada en el moment del sorteig i disposaran de 45 minuts per recollir el regal. Als guanyadors dels 30 premis consistents en un lot de productes d’Andorra que no estiguin presents en el sorteig se’ls trucarà i podran recollir els premis a l’edifici administratiu del Govern a partir del dilluns següent al sorteig.

El pressupost total d’aquesta campanya és de 55.000 euros. Es portarà a terme a través dels mitjans de comunicació del país, de suports publicitaris i de les xarxes institucionals. Les bases del sorteig es poden consultar al següent enllaç: www.comerc.ad/premi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada