cinema

El delegat d’ensenyament del Bisbat d’Urgell, Pepe Chisvert, ha valorat molt positivament l’alta participació en la segona Setmana de Cinema Espiritual, que comptarà amb uns 1.200 alumnes. Chisvert ha explicat que l’objectiu de l’activitat és treballar els valors entre els joves, i que es tracta d’un projecte obert a tot l’alumnat, no només als alumnes de religió. Un cop visionades les pel·lícules, que aborden com resoldre els conflictes entre germans i les relacions amb el món i el medi ambient, els alumnes treballaran el seu contingut a la classe de religió o de tutoria a través de fitxes didàctiques.

Aquest dimarts s’ha iniciat la segona edició de la Setmana de Cinema Espiritual, organitzada pel Bisbat d’Urgell, per tal d’incidir en l’educació en valors de les noves generacions. El delegat d’ensenyament del Bisbat, Pepe Chisvert, ha explicat, però, que tot i que s’ha organitzat a través dels professors de religió, és una activitat oberta a tots els alumnes de les escoles confessionals del sistema andorrà i espanyol, facin o no religió, que aniran visionant les dues pel·lícules proposades al llarg de la setmana, ja que la qüestió dels valors ‘és transversal’.

D’una banda s’ha triat Superbrother, que tracta sobre les relacions i els conflictes entre dos germans, i Aventura extraordinària, que narra una relació amb el món, amb la creació i sobre el respecte pel medi ambient. Finalment, divendres es projectarà Les Miserables, amb la participació de la gent gran de les set parròquies.

Chisvert ha indicat que al llarg de la setmana participaran gairebé tots els alumnes als quals va adreçada aquesta activitat, de tercer cicle de primària i de primer i segon de secundària, i està previst que al llarg de la setmana passin pels cinemes illa Carlemany un total de 1.200 alumnes. El delegat d’ensenyament ha destacat l’alta participació, recordant que quan van oferir l’activitat als centres ‘la resposta des del primer minut va ser molt positiva i molt ben valorada’.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada